Het kan zomaar gebeuren dat de wasmachine opspeelt of stuk gaat. In dat geval moet het apparaat zo snel mogelijk worden gerepareerd, zodat u niet te veel last ondervindt. Bent u op zoek naar zo’n snelle reparatie? Vertrouw dan op onze jarenlange ervaring in wasmachine reparatie. Wij weten hoe belangrijk uw wasmachine voor uw huishouden is!

Wasmachine reparatie: veel voorkomende problemen

In de wasmachine reparatie komen wij vaak dezelfde problemen tegen. Gelukkig hebben we inmiddels veel ervaring met het oplossen van deze bekende problemen, maar ook met het opsporen en behandelen van minder voor de hand liggende storingen. Wat wij vaak zien is wasmachines die water blijven opnemen, niet afpompen of juist lekken. De deur gaat vaak niet open of de machine maakt zijn programma’s niet af. De wasmachine stinkt of maakt ongewoon veel geluid. Tevens kunnen er problemen optreden waarbij de wasmachine niet meer draait of centrifugeert, geen water meer pakt, niet warm wordt of simpelweg niet meer wil starten.

Reparatie wasmachine

Wat u zelf kunt doen

De oorzaak van het defect kan soms zó voor de hand liggend zijn dat we het over het hoofd zien. Voordat u een monteur belt kunt u het best even kijken of de stekker wel goed is aangesloten aan beide uiteinden. Check ook de watertoevoer, voordat u besluit dat de fout bij de wasmachine ligt. Als uw wasmachine weigert te starten zit misschien het deurtje niet goed dicht, test dit dus even uit! Moderne wasmachines wegen constant de inhoud van de trommel. Ligt de trommel niet stabiel dan zal de machine dit als een rode vlag zien en zal hij waarschijnlijk weigeren. Vul dan de trommel opnieuw, zodat de trommel weer gereset wordt. Tevens zou het bakje voor het wasmiddel wel eens verstopt kunnen zitten. Controleer vooraf even deze dingen, dat zou u zomaar wat onnodige kosten kunnen besparen!

Actie ondernemen voor wasmachine reparatie

Er zijn zo veel oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat uw wasmachine een reparatie vereist. Wat gebeurt er met uw wasmachine? Blijft er water staan of komt er juist geen nieuw water meer? Hapert hij bij het centrifugeren of weigert hij dit compleet? Lekt de wasmachine, stinkt hij of sluit het deurtje niet goed? Heeft u de bovengenoemde oplossingen al geprobeerd en zit u nog steeds met een defect? Wacht niet af en onderneem actie! Maak gauw een afspraak zodat we op het eerst mogelijke tijdstip bij u langs kunnen komen!

Reparatie Witgoed

Wij helpen u uiteraard graag verder! Wij zijn actief in de omgeving van Alphen aan de Rijn, Leiden en Roelofarendsveen voor uw wasmachine reparatie. Neem contact op voor verdere stappen.